Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir'de Yatılı Bölge Ortaokulları Çalıştayı

Balıkesir

Türkiye genelinde belirli illerde düzenlenen Yatılı Bölge Ortaokulları Çalıştayı, 11 Aralık 2014 Perşembe günü, saat 13:00'de, Balıkesir-Karesi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlendi.

Türkiye genelinde belirli illerde düzenlenen Yatılı Bölge Ortaokulları Çalıştayı, 11 Aralık 2014 Perşembe günü, saat 13:00’de, Balıkesir-Karesi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlendi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in açılış konuşmasını yaptığı çalıştaya, Milli Eğitim Bakanlığından Bakan Müşaviri Ercan Demirci, Milli Eğitim Uzman Yardımcıları Aykut Ruşen Ustaalioğlu, Gökhan Akyıldız, Yusuf Öksüz, Lokman Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, Şube Müdürü Rabiye Kahraman katıldı.
Yatılı bölge ortaokullarının sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine görüşmelerin yapıldığı Çalıştayda, Balya Zübeyde Hanım YBO, Bigadiç Yağcılar YBO, Dursunbey 125.Yıl İMKB YBO, İvrindi Korucu YBO, Kepsut 125.Yıl YBO ile Sındırgı Düvertepe YBO yer aldı.
Bu okullarımızdan, okul müdürleri, pansiyondan sorumlu müdür yardımcıları ile rehberlik, matematik, sosyal bilgiler, fen ve teknoloji, Türkçe branşlarından öğretmenler çalıştayda hazır bulundu.
3 gün süreyle okullarımızı gezerek okulların sorunlarını yerinde gören bakanlık temsilcileri, saha çalışmalarının ardından 11 Aralık 2014 Perşembe günü yeni öğretmenevimizde okullardan gelen katılımcılarla bir araya gelerek sorunları yüz yüze konuşarak çözüm önerileri üzerine görüşmelerini gerçekleştirdi. Katılımcılar böyle bir çalıştayın düzenlenmiş olmasından, sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin kendilerinin de fikirlerinin alınmasından memnuniyetlerini dile getirirken, Kepsut 125. Yıl YBO Ritm Grubu, yaptığı gösteriyle bakanlık temsilcilerinin ve katılımcılarının beğenisini kazandı.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı